spejlhus bonbonland2

De 4 labyrinter

1. DET BESATTE SPEJLHUS
Skeletterne har bosat sig i ”Det Besatte Spejlhus”. Pas på du ikke forstyrrer dem. Labyrinten er placeret for enden af Cowboybyen. Kom og prøv labyrinten, som byder på lidt uhygge og lidt overraskelser. Tør du se i spejlet og se hvem der måske står bagved dig?

2. VIGGOS GYSERFEST
Vores populære gyserfest er tilbage - NU MED NYE GYS. Viggos Gyserfest er den mest uhyggelige labyrint. Anbefales til de større børn og modige voksne. Advarsel: Den er meget uhyggelig. 

3. JUNGLENS 8 HEMMELIGHEDER
Junglens 8 Hemmeligheder indeholder 8 rum, hvor der vil være nye overraskelser i hvert rum. Husk du ved aldrig, hvad der venter bag næste hjørne. Anbefales til de lidt mindre børn og større børn, som gerne vil forskrækkes lidt.

4. TROLDENS GROTTE
Vores troldelabyrint er til de små børn. Det er her vores Hallohviin-maskot Toke Trold bor. Du kan blandt andet møde Toke i grotten ved 12-tiden hver dag. Anbefales til hele familien, inkl. de helt små børn. Labyrinten er ikke uhyggelig.

Vi har også et værksted for de mindre børn hver dag kl. 12.00 ved siden af Svend Svingarm. Farmorhuset står for værkstedet og hjælper gerne forældre og børn i gang. Se program her.

KØB BILLET