halloween pige skriger bange

De 5 labyrinter

1. NYHED: SKOVENS FORBANDELSE
Tør du prøve årets NYHED; ”Skovens forbandelse” som bliver den mest uhyggelige af de nu i alt 5 Halloween-labyrinter i BonBon-Land.

I den uhyggelige skov er der kastet en forbandelse, som de kutteklædte sjæle ikke kan slippe væk fra. Derfor vil de gå hvileløst omkring i skoven. Sagnet vil vide, at de er tabte sjæle, som forsøger at skifte plads med de gæster, som vover sig igennem skoven. Tør du?*

2. DET BESATTE SPEJLHUS
Skeletterne har bosat sig i ”Det Besatte Spejlhus”. Pas på du ikke forstyrrer dem. Labyrinten er placeret for enden af Cowboybyen. Kom og prøv labyrinten, som byder på lidt uhygge og lidt overraskelser. Tør du se i spejlet og se hvem der måske står bagved dig?

3. VIGGOS GYSERFEST
Viggos Gyserfest er den mest uhyggelige labyrint. Anbefales til de større børn og modige voksne. Advarsel: Den er meget uhyggelig. 

4. JUNGLENS 8 HEMMELIGHEDER
Junglens 8 Hemmeligheder indeholder 8 rum, hvor der vil være nye overraskelser i hvert rum. Husk du ved aldrig, hvad der venter bag næste hjørne. Anbefales til de lidt mindre børn og større børn, som gerne vil forskrækkes lidt.

5. TROLDENS GROTTE
Vores troldelabyrint er til de små børn. Det er her vores Halloween-maskot Toke Trold bor. Anbefales til hele familien, inkl. de helt små børn. Labyrinten er ikke uhyggelig.

* Den nye Halloween labyrint er for de store, modige børn og voksne.
Vurdér altid om dit barn er klar til at prøve en omgang forskrækkelser. Hvis ikke så henviser vi til ”Troldens Grotte” (til de mindste børn) og ”Junglens 8 Hemmeligheder” (til de lidt større børn), som er knap så uhyggelige.

Vi har også et værksted for de mindre børn hver dag kl. 12.00 i Måneland. Her er der Haloween-aktiviteter for de mindste børn. Se program her.

KØB BILLET