Forsidebanner Zombie 2022

De 5 spøgelseshuse

1. NYHED: ZOMBIE-STIEN*
Oplev vores NYHED Zombie-Stien hvis du tør. Hvis du går igennem stien, er det på eget ansvar. Zombierne hersker i området. Husk Zombier har ingen bevidsthed og går efter at spise levende mennesker. Tør du stå ansigt til ansigt med en Zombie?

2. DUKKEHUSET
Hvis du ikke kan lide uhyggelige dukker, så er det nok ikke det hus, du skal gå ind i. I huset bor der nemlig også levende dukker  Dukkerne gemmer på mørke hemmeligheder, de vil forsøge at skræmme dig og de vil måske ikke lade dig komme ud igen. Tør du prøve?

3. DET BESATTE SPEJLHUS
Uhyggelige væsener har bosat sig i ”Det Besatte Spejlhus”. Pas på du ikke forstyrrer dem. Spøgelseshuset er placeret for enden af Cowboybyen. Kom og prøv spøgelseshuset, som byder på lidt uhygge og lidt overraskelser. Tør du se i spejlet og se hvem der måske står bagved dig?

4. VIGGOS GYSERFEST
Viggos Gyserfest er det mest uhyggelige spøgelseshus. Anbefales til de større børn og modige voksne. Advarsel: Den er meget uhyggelig.

5. TROLDENS GROTTE
Vores troldehus er til de små børn. Det er her vores Halloween-maskot Toke Trold bor. Anbefales til hele familien, inkl. de helt små børn. Dette spøgelseshus er ikke uhyggelig.

* Det nye Halloween spøgelseshus er for de store, modige børn og voksne.
Vurdér altid om dit barn er klar til at prøve en omgang forskrækkelser. Hvis ikke så henviser vi til ”Troldens Grotte” (til de mindste børn), som er knap så uhyggelig.

For de mindre børn har vi i år GRÆSKARJAGTEN i Søløven. Tæl græskar og deltag i konkurrencen om billetter til 2022. Kupon fås i Servicecenteret.

Vi gentager sidste års succes med TRICK OR TREAT. Købes i Slaraffenland for 99 kr. (værdi 200,-). Du får gode overraskelser hele 6 steder i parken + en julegave.


Se program her.

KØB BILLET