Webbanner 2020 centreret2

De 5 spøgelseshuse

1. NYHED: DUKKEHUSET*
Tør du mon prøve årets NYHED; "Dukkehuset". Det meget uhyggelige dukkehus kan du finde i Cowboybyen. Hvis du ikke kan lide uhyggelige dukker, så er det nok ikke det hus, du skal gå ind i. Dukkerne gemmer nemlig på mørke hemmeligheder, de vil forsøge at skræmme dig og de vil måske ikke lade dig komme ud igen. Tør du prøve?*

2. DET BESATTE SPEJLHUS
Skeletterne har bosat sig i ”Det Besatte Spejlhus”. Pas på du ikke forstyrrer dem. Spøgelseshuset er placeret for enden af Cowboybyen. Kom og prøv spøgelseshuset, som byder på lidt uhygge og lidt overraskelser. Tør du se i spejlet og se hvem der måske står bagved dig?

3. VIGGOS GYSERFEST
Viggos Gyserfest er det mest uhyggelige spøgelseshus. Anbefales til de større børn og modige voksne. Advarsel: Den er meget uhyggelig. 

4. JUNGLENS 8 HEMMELIGHEDER
Junglens 8 Hemmeligheder indeholder 8 rum, hvor der vil være nye overraskelser i hvert rum. Husk du ved aldrig, hvad der venter bag næste hjørne. Anbefales til de lidt mindre børn og større børn, som gerne vil forskrækkes lidt.

5. TROLDENS GROTTE
Vores troldehus er til de små børn. Det er her vores Halloween-maskot Toke Trold bor. Anbefales til hele familien, inkl. de helt små børn. Dette spøgelseshus er ikke uhyggelig.

* Det nye Halloween spøgelseshus er for de store, modige børn og voksne.
Vurdér altid om dit barn er klar til at prøve en omgang forskrækkelser. Hvis ikke så henviser vi til ”Troldens Grotte” (til de mindste børn) og ”Junglens 8 Hemmeligheder” (til de lidt større børn), som er knap så uhyggelige.

Vi har også et værksted for de mindre børn hver dag kl. 12.00 i Cowboybyen. Her er der Halloween-aktiviteter for de mindste børn. Se program her.

KØB BILLET